Часті питання/відповіді що стосуються похорону

похорон: питання і відповіді

Що таке похорон?

Християни сприймають смерть у світлі перемоги Христа над смертю в Його воскресінні. Радість Христового воскресіння є божественною відповіддю на смуток людської смерті. Християнський похорон завжди сповнений надії на воскресіння людини в тілі. Саме тому тіло померлого обкаджують і покроплюють свяченою водою, оточують почестями, урочисто переносять на цвинтар. Люди, йдучи похоронною процесією, спільною молитвою супроводжують померлого до місця поховання. Надія християн на вічне життя виражається у співі «Вічная пам’ять», що є «пам’яттю» Бога про людину.

Хто такі похоронні бюро та чим вони займаються?

Похоронні бюро відповідають за всю логістику після смерті. Вони оформляють усі необхідні документи, організовують транспортування тіла та втілюють у життя вибір, зроблений родиною щодо похоронної служби та місця останнього спочинку тіла. Окрім матеріально-технічного забезпечення, похоронні бюро мають надати моральну підтримку та керівництво тим, хто справляється зі смертю.

Що станеться, якщо смерть станеться серед ночі або у вихідний день?

Ми тут, щоб допомогти, наші послуги доступні 24 години на добу, 7 днів на тиждень і 365 днів на рік.

Що робити, якщо смерть сталася далеко від мого рідного міста?

Ми тут, щоб допомогти. Ми можемо організувати транспортування тіла померлої людини додому з будь-якої точки України. 

Що таке бальзамування і для чого воно служить?

Бальзамування дезінфікує та зберігає тіло. Воно також уповільнює процес розкладання та покращує зовнішній вигляд тіла, пошкодженого травматичною смертю або хворобою. Бальзамування дає час сім’ї померлого, щоб організувати похорон, і дозволяє родичам мати відкриту домовину (бачити померлу людину) під час похорону.

Чи потрібно мені робити бальзамування?

Тут все залежить від конкретної ситуації. Зазвичай ні. Але бальзамування рекомендується, особливо якщо між смертю та похованням або пройшов тривалий проміжок часу.

Скільки коштує похорон?

Вартість похорону варіюється в залежності від ваших побажань. Середня вартість похорону становить , однак найпростіші послуги можуть коштувати лише . У вартість входять усі професійні послуги, включаючи транспортування, бальзамування та іншу підготовку, використання приміщення (ритуального будинку).

Чому похорони такі дорогі?

Похорони трудомісткі і вимагають багато роботи від багатьох людей. Вартість похорону виходить за рамки товарів, таких як вінок чи лампадка. Вона включає організацію необхідних заходів, заповнення форм і роботи з усіма іншими людьми, причетними до смерті.